Υλικά (4 μερίδες):
- 800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 2 ξερά κρεμμύδια (χοντροκομμένα)
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 πιπεριές κίτρινες
- 2 κ.σ μουστάρδα
- 50 ml κρασί λευκό
- 60 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- Αλάτι, πιπέρι
- 300 ml νερό
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κοτόπουλο στο μισό ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει. Κατόπιν, προσθέτετε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρετε για λίγα ακόμα λεπτά. Σβήνετε με το κρασί. Στη συνέχεια, προσθέτετε το νερό, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρεύετε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε για λίγο να κρυώσει. Τέλος προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά.ι Σερβίρετε με γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.
Απολαμβάνετε!