Γνώμες Πελατών

Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Κηφισιά

Η Γνώμη Σας

Συνεργάζομαι με την Έλενα τους τελευταίους 5 μήνες και έχω δει μεγάλη διαφορά στα κιλά και το σώμα μου. Προσαρμόζει πάντα το πρόγραμμα διατροφής μου στις ανάγκες μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την όλη συνεργασία μας!

Ελένη Μ. (Φοιτήτρια)

Η Έλενα είναι μια εξαιρετική διατροφολόγος! Είναι δίπλα σου καθημερινά, ότι ώρα και αν τη χρειαστείς. Σοβαρή επαγγελματίας, επικοινωνιακή, με άριστη γνώση του αντικειμένου. Άψογη συμπεριφορά. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δήμητρα Κ. (Ιδιωτική Υπάλληλος)

Η Έλενα είναι μεθοδική και αποτελεσματική στη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σε ακούει προσεκτικά και δίνει πρακτικές λύσεις στους προβληματισμούς σου. Με βοηθά πολύ να διαχειριστώ την απότομη αύξηση του σωματικού μου βάρους καθώς και ορισμένα θέματα υγείας που εμφανίζονται με την πάροδο της ηλικίας.

Mαριάννα Γ. (Φιλόλογος)

Η Έλενα είναι εξαιρετική στη δουλειά της! Διαθέτει ανεξάντλητη υπομονή και κατανόηση. Κατάφερε να με βοηθήσει να οργανώσω τα γεύματα μου στην απαιτητική μου καθημερινότητα, έχοντας πρακτικές λύσεις σε κάθε δυσκολία μου. Κατά την πορεία των συνεδριών μας έχω βελτιώσει αισθητά τις διατροφικές μου συνήθειες και έχω κατορθώσει να ρυθμίσω ικανοποιητικά το βάρος μου. Η εφαρμογή αυτοπαρακολούθησης του γραφείου είναι άκρως επιβοηθητική καθώς μέσω της καταγραφής συνειδητοποιώ τα «διατροφικά» μου λάθη. Συστήνω το γραφείο ανεπιφύλακτα!

Χαρά Κ. (Ψυχολόγος)

Κλείστε το δικό σας (δια ζώσης ή online) ραντεβού