Υλικά:

  • 500 γρ. καρότα
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 1 πράσο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 μικρή πατάτα
  • ½ λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ τζίντζερ
  • ½ κ.γ μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση:

Κόβετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά και μετά προσθέτετε στο ζωμό. Αφήνετε να βράσει για 25 λεπτά και προσθέτετε τα αρωματικά. Βράζετε για 5λεπτά ακόμα. Βγάζετε από τη φωτιά και πολτοποιείτε. Η σούπα σας είναι έτοιμη!