Υλικά:
- 500 γρ. καρότα
- 1 κλωνάρι σέλερι
- 1 πράσο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 μικρή πατάτα
- ½ λίτρο ζωμό λαχανικών
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ τζίντζερ
- ½ κ.γ μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Κόβετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά και μετά προσθέτετε στο ζωμό. Αφήνετε να βράσει για 25 λεπτά και προσθέτετε τα αρωματικά. Βράζετε για 5λεπτά ακόμα. Βγάζετε από τη φωτιά και πολτοποιείτε. Η σούπα σας είναι έτοιμη!