Υλικά (για περίπου 20-22 μπισκότα):
  • 3 μπανάνες ώριμες
  • 200 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 200 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  • ½ κ.γ. σόδα
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.γ. κανέλα
  • 100 ml. ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μέλι
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
  • 100 γρ. κουβερτούρα χοντροκομμένη ή σταφίδες ξανθές

Εκτέλεση:

Βάζετε τις μπανάνες σε ένα μπολ και τις λιώνετε με ένα πιρούνι.Κατόπιν, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύετε πολύ καλά (η σοκολάτα ή οι σταφίδες προστίθενται στο τέλος). Σε ένα ρηχό ταψί τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί.  Πάνω στο χαρτί τοποθετείτε κουταλιές από το μείγμα που έχετε παρασκευάσει στο μπολ. Φουρνίζετε, σε προθερμασμένο φούρνο, για 15 λεπτά (στους 180 βαθμούς, στον αέρα).

Αφήνετε να κρυώσουν και απολαμβάνετε!