Υλικά:
  • 1 πακέτο πένες
  • 400γρ μπρόκολο (φουντάκια)
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
  • 200 γρ τυρί ρεγκάτο light
  • Ντοματίνια (περίπου 15)
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:
Αρχικά, βράζετε τις πένες. Τα τελευταία 4-5 λεπτά του βρασμού ρίχνετε στην κατσαρόλα το μπρόκολο. Σουρώνεις τα μακαρόνια με το μπρόκολο και κρατάτε 1 φλ. ζουμί. Κατόπιν, ρίχνετε στην κατσαρόλα το γιαούρτι και το τυρί. Προσθέτετε τα μακαρόνια, το μπρόκολο, το ξύσμα λεμονιού και το ζουμί που έχετε φυλάξει στο φλιτζάνι. Ανακατεύετε καλά τα υλικά που έχουν προστεθεί στην κατσαρόλα και το γεύμα σας είναι έτοιμο!
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα γαρνίρετε πάνω από το κάθε πιάτο.
Καλή απόλαυση!