Υλικά:
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 μεσαίου μεγέθους τρυφερό μαρούλι
- 1/2 φλιτζ. ρουτόν
- 15-20 γρ. παρμεζάνα, (τριμμένη)
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα
- κ.γ. ξύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένετε καλά το μαρούλι σας και το αφήνετε να στραγγίσει καλά. Κατόπιν, ρίχνετε σε ένα μπολ το στραγγιστό γιαούρτι 2%, τη μουστάρδα, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύετε πολύ καλά. Μόλις έχετε παρασκευάσει το dressing σας!
Στη συνέχεια, κόβετε σε φύλλα το μαρούλι και το τοποθετείτε σε ένα μπολ για σαλάτα. Περιχύνετε το μαρούλι με το dressing.
Κόβετε σε κομμάτια το φιλέτο κοτόπουλο και το προσθέτετε στη σαλάτα σας μαζί με τα κρουτόν.
Ανακατεύετε καλά και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!