Υλικά:

  • 1 τορτίγια (μεσαίο μέγεθος)
  • 1 μπανάνα (όχι πολύ ώριμη)
  • 1 κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο ή ταχίνι ή πάστα φουντουκιού

 

Εκτέλεση:

Απλώνετε το αμυγδαλοβούτυρο (ταχίνι ή πάστα φουντουκιού) στην μία πλευρά της τορτίγιας. Κατόπιν, τοποθετείτε την μπανάνα στην μία άκρη της τορτίγιας και αρχίζετε να τυλίγετε την αλλειμένη τορτίγια γύρω από τη μπανάνα. Τεμαχίζετε με ένα μαχαίρι την τορτίγια (μέσα στην όποια είναι τυλιγμένη η μπανάνα) σε μικρότερα κομμάτια.

Απολαμβάνετε τα γευστικότατα ρολάκια μπανάνας!