Υλικά:

  • 6 κολοκύθια τριμμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκκομένα
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • 1 φλιτζ. αλεύρι βρώμης
  • 1 κ.γ baking powder

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε χτυπώντας τα κολοκύθια στο μπλέντερ. Στίβετε τα κολοκύθια καλά με τα χέρια σας ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά. Τοποθετείτε σε ένα μπολ τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτετε τα αυγά και ανακατεύτε πολύ καλά.Κατόπιν, προσθέστε στο μπολ τα κολοκύθια, το αλάτι, το πιπέρι το αλεύρι βρώμης καθώς και το baking powder.

Προθερμαίνετε το φούρνο σας στου; 200 βαθμούς και απλώνετε ένα αντικολλήτικο χαρτί σε ένα ταψί. Στη συνέχεια πλάθετε τους κεφτέδες σας και τους τοποθετείτε στο ταψί.

Ψήνετε τους κολοκυθοκεφτέδες σας για 15 λεπτά, τους γυρνάτε από την άλλη πλευρά και έπειτα ψήνετε για άλλα 15 λεπτά.

Βγάζετε τους κεφτέδες από το φούρνο και τους απολαμβάνετε!