Υλικά:
- 300 γρ. κολοκύθα κίτρινη
- 1 αυγό
- 70 γρ. φέτα
- Άνηθο, μαϊντανό, λίγο σέλινο
- ½ κ.γ. μπεικιν παουντερ
- Αλεύρι (όσο πάρει)
- Αλάτι και πιπέρι (όσο επιθυμείτε)
- Λίγο λάδι (ίσα ίσα για επάλειψη)
Εκτέλεση:
Πολτοποιείτε την κολοκύθα και την ανακατεύετε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Από το μείγμα που προκύπτει σχηματίζετε τα κεφτεδάκια σας και τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο.
Τοποθετείτε σε ένα ρηχό ταψί μια λαδόκολλα και βάζετε πάνω τα κεφτεδάκια σας. Ψήνετε στο φούρνο (στους 180 βαθμούς, στον αέρα) για περίπου 20 λεπτά.
Απολαμβάνετε ελαφριά λαχταριστά κεφτεδάκια με λίγες θερμίδες,!